Gieze Schilderwerk

Gieze Schilderwerk

Het schildersbedrijf J.J.Gieze-Schilderwerk staat voor u klaar!
De schilder voert voornamelijk onderhoud en renovatie schilderwerkzaamheden uit.
Bent u woonachtig in Delft en omgeving (met name Den Hoorn, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk en Ypenburg) en heeft uw woning of bedrijf behoefte aan een frisse schilderbeurt? Voelt u zich dan vooral vrij contact op te nemen met de schilder voor een vrijblijvende offerte met professioneel advies.

J.J. Gieze-Schilderwerk is een jong, doch zeer ervaren schildersbedrijf en wordt vertegenwoordigd door Jeffrie Gieze, geboren en getogen in Delft, vanaf 1994 actief als gediplomeerd schilder en sinds 2006 zelfstandig ondernemer.

Met ruime ervaring en liefde voor het vak staat het schildersbedrijf garant voor kwaliteit en vakmanschap, waarbij eerlijkheid en open communicatie met de klant voorop staan.

Elk project wordt door de schilder met zorg uitgevoert, hetzij binnen of buiten, renovatie of nieuwbouw, particulier of bedrijf.

Voor een eerlijke prijs voldoet de schilder aan uw eis!

Het schildersbedrijf staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. Kennis en liefde voor het vak zijn essentieel om u met zorg de kwaliteit te leveren die u verdient. De schilder neemt dit erg serieus en maakt daarom uitsluitend gebruik van gerenomeerde verfproducten en systemen.
Onderhoud
Een veelgestelde vraag is: "Hoe vaak heeft buitenschilderwerk een onderhoudsbeurt nodig?" Gemiddeld gesproken is een pand na elke 5 jaar aan een nieuwe schilderbeurt toe, afhankelijk van de ligging, weersomstandigheden en andere elementen van buitenaf.

Aangezien de jaren vaak ongemerkt voorbij vliegen, blijkt uit de praktijk dat zo’n periode van 5 jaar al snel uitloopt tot een periode van meerdere jaren, waardoor de kans op houtrot vergroot. Het schildersbedrijf J.J. Gieze- Schilderwerk biedt daarom de service om u 5 jaar na een schilderbeurt een herinnering te sturen, zodat u hier op tijd aan wordt herinnerd. Het is dan uiteraard aan u de keuze een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze service wordt door slechts enkele schilders geboden.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Gieze Schilderwerk

  • Alleen op afspraak
  • Gratis offerte
  • Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie
  • Onderhoud
  • Periodiek onderhoud / meerjarenplanning
  • Renovatie
  • Reparatie
  • Restauratie
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schildersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Gieze Schilderwerk
Brasserskade 48
2612CE Delft

+31 (0)6 24606967

Deel deze pagina

Gieze+Schilderwerk img