Geerling Schildersbedrijf Fred

Geerling Schildersbedrijf Fred

Vakwerk van hoge kwaliteit
Fred Geerling is een jong en dynamisch schildersbedrijf in Doetinchem. Fred Geerling startte het bedrijf in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Zijn team bestaat inmiddels uit geroutineerde vakmensen. Mensen met verstand van zaken en plezier in wat ze doen. En dat uit zich in het resultaat: vakwerk van hoge kwaliteit.

Kiezen voor zekerheid met het HuisSchilderPlan®
Met het HuisSchilderPlan® een service van erkende schildersbedrijven, worden woningen met behulp van de beste verfproducten volgens afspraak weer in topconditie gebracht én gehouden. Zodat de bewoners voortaan de handen vrij hebben en kunnen genieten van het resultaat en hun vrije tijd.
Het Huis Schilder Plan is een maatwerkplan met drie pijlers: een inspectie van de woning, een onderhoudsplan en een garantiecertificaat. Het plan wordt in overleg met u opgesteld en het garantiecertificaat biedt u zekerheid op de kwaliteit van het schilderwerk en de kwaliteit van de toegepaste producten.

Schildersbedrijf Fred Geerling is tevens AF-erkend glaszet bedrijf. Voor glasschades of nieuw werk, alle soorten glas kunnen op maat geleverd, geplaatst en afgewerkt worden. Naast standaard enkelglas en diverse gefigureerde dessins leveren en monteren we ook isolerende beglazing in b.v. HR++, geluid en/of zonwerend isolatieglas, veiligheidsglas en decoratief isolatieglas.

Belangrijk blijft het om naast het isoleren ook te ventileren, hiervoor leveren en monteren we ventilatieroosters in diverse soorten en kleuren. Ook voor glas in lood panelen kunt u bij schildersbedrijf Fred Geerling terecht. Of het hierbij nu gaat om het restaureren van een bestaand paneel, het leveren van nieuw paneel of naar eigen ontwerp, ingebouwd in isolatieglas, er zijn legio mogelijkheden.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Geerling Schildersbedrijf Fred

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Geerling Schildersbedrijf Fred

  • Online offerteaanvraag
  • Onderhoud
  • Periodiek onderhoud / meerjarenplanning
  • Renovatie
  • Reparatie
  • Restauratie
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schildersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Geerling Schildersbedrijf Fred
Spoorstraat 11
7003DX Doetinchem

+31 (0)314 342427

Deel deze pagina

Geerling+Schildersbedrijf+Fred img