Schildersbedrijf Keijzer

Schildersbedrijf Keijzer

Welkom op de webpagina van Schildersbedrijf Keijzer op schildersbedrijf-in.nl - de beste schildersbedrijven website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Schildersbedrijf Keijzer

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Zeer teleurstellend resultaat. Van een vakschilder verwacht je dat hij strak werk levert, geschuurd wordt, geen stukken overslaat en zeker geen zand mee schilderd. Kies deze schilder niet, het is zonde van uw geld. Hij schuurt oude beschadigingen niet weg, maakt niet schoon waardoor er overal zand mee geschilderd wordt, slaat van alles over (waardoor de oude kleuren, rood en geel, er op diverse plekken nog doorheen komen), knoeit met verf, niet enkel op de grond en ramen buiten maar ook op de vloer beneden, heeft druipers in zijn verf. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Wanneer hier het gesprek over aangegaan wordt, zegt hij niet alles te kunnen zien en het zeer rommelige eindresultaat voldoende te vinden. Mijn advies: zoek een andere schilder of doe het zelf. Lastig om een minder goed resultaat te krijgen dan dit. Wij zijn verder van huis dan we waren.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schildersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Schildersbedrijf Keijzer
Weidevogellaan 34
8081ZS Elburg

+31 (0)525 681094

Links

Website
-

Deel deze pagina

Schildersbedrijf+Keijzer img