Zi-zz-ARTGesloten (wo 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

schildersbedrijven - Zi-zz-ART - kaartoverzicht

Zi-zz-ART

Zi-zz-ART ,
deze nog jonge onderneming (gericht op kunst en natuur) heeft naast een galerie een ruime werkplaats voor hedendaagse kunst en is gehuisvest pal aan het water (Froskepolle/Woudmansdiep), staande mast route, aan de zuidkant van Leeuwarden. Een ieder die belangstelling en interesse heeft in de beeldende kunst kan hier zijn hart ophalen. Naast schilderen, tekenen, boekbinden en grafische technieken zijn hier ook mogelijkheden voor het verkennen van de Friese natuur in een ruime sloep (Butskop). Op deze natuur-zwerftochten maakt de deelnemer foto’s die later in het atelier worden vertaald via tekeningen in etsen, monoprints en houtdrukken. Tevens bestaat de mogelijkheid deze prenten te verwerken tot boeken en leporello’s, eventueel gelardeerd met tekst en gedichten. Kortom, deze zwerftochten over het Friese water vormen de inspiratiebron voor de workshops, doch zijn bij uitstek ook aantrekkelijk voor personeeluitjes en/of een teambuildings-dag.
- Workshop Tekenen en Schilderen voor beginners/gevorderden
- Workshop Grafische Technieken: non-toxic etsen, houtdrukken, monotypie, fotografisch etsen
- Workshop Grafische Technieken i.c.m. het maken van boeken
- Workshop “Fine Arts”, waarbij de Vrije Kunst een diepere betekenis krijgt
- Workshop “Kunst en Natuur”, inclusief sloepenzwerftocht zowel individueel als in groepsverband voor bedrijven en verenigingen [i.c. “Butsekoppen”: een verrassend alternatief, het staat voor genieten van natuur en kunst door zwerftochten in een Butskop-sloep, waarbij gemaakte foto’s worden vertaald in een eigen kunstwerk].
Inloopatelier:
onder professionele begeleiding wordt in een grote loods, waar schildersezels, tafels en een grote etspers staan, ruimte geboden voor vrij tekenen, schilderen, en grafisch werken: houtdruk, etsen, monoprint. Voor alle cursussen/workshops: begeleiding Carole Witteveen, ook docent ArtEZ (kunstacademie - Arnhem).

Services

  • Groepen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandag13.30 - 16.00
dinsdag19.00 - 21.30
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schildersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Zi-zz-ART
Ceresweg 16
8938BG Leeuwarden

+31 (0)6 25077724

Deel deze pagina

Zi-zz-ART img