Vis Schilderbedrijf

Vis Schilderbedrijf

Schildersbedrijf Vis b.v. staat al bijna 40 jaar voor het leveren van kwalitatief schilderwerk.

Wij zijn een klein bedrijf dat alle voorkomende schilderwerken uitvoert voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij hebben ruime ervaring in zowel het renoveren van monumentale panden als in verbouw en nieuwbouw.

Naast schilderwerk behoren het leveren en plaatsen van isolerende beglazing en het aanbrengen van div. wandafwerkingen tot de werkzaamheden.

Door het verstrekken van de juiste verftechnische adviezen en applicatie methoden zijn wij in staat de kwaliteit zo hoog en de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden. Wat resulteert in zeer scherpe begrotingen.

Dit imago heeft geresulteerd in een trouwe klanten kring, die veel waarde hecht aan duidelijke afspraken en vertrouwen.

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen.

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Wij denken daarom graag mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een goede voorbehandeling en afwerking met professionele verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout.

Problemen als houtrot komen we vaak pas in het werk tegen. Wij hebben een ruime ervaring in het vervangen of herstellen van door houtrot aangetaste delen, glaslatten vervangen of het afschaven van bijv. een klemmende deur.

Is de beschadiging van de houten constructie te groot, zorgen korte communicatielijnen met verschillende aannemers voor een vakkundige en adequate aanpak bij deelvervanging van houtwerk. Zo loopt het werk geen vertraging op.
Natuurlijk zal vooraf een plan van aanpak met u worden doorgenomen.

Daarnaast zorgt preventief denken en werken ervoor dat veel problemen uitblijven.

Bij binnenschilderwerk spelen hele andere aspecten en kleuren een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdrage aan een gezellig woon en leefklimaat. Onder schilderwerk verstaan we natuurlijk ook het sauzen van plafonds en wanden. Ook aanbrengen van alle denkbare wandbekledingen zoals behang, vinyl en div. soorten glasweefsel.

Voor wat betreft de producten, wordt er zoveel mogelijk met milieu minder belastende verfproducten gewerkt. Verfluchten behoren zo tot het verleden.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
L.R.H. van den Ende in de Llnge 2 Naaldwijk zou graag een prijs op gaven om dit jaar de buitenboel te verven .
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schildersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vis Schilderbedrijf
Grote Woerdlaan 30
2671CL Naaldwijk

+31 (0)174 628668

Deel deze pagina

Vis+Schilderbedrijf img