Trum Schilderwerken Henry

Geopend tot 17.00

schildersbedrijven - Trum Schilderwerken Henry - kaartoverzicht

Trum Schilderwerken Henry

Henry Trum schilderwerken

Bespaar tot wel 40% op uw schildersklus
Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor uw schildersklus? Een overzicht van de prijzen, speciaal berekend voor uw situatie, bel dan voor een gratis offerte. Binnen 2 dagen ontvangt u de offerte. Het prijsverschil tussen schilders kan oplopen tot wel 40%. Het aanvragen van de offerte is geheel gratis én vrijblijvend. U krijgt duidelijk inzicht in de prijzen, zonder dat u ergens aan vast zit.

Geniet jarenlang van een stralende woning
U heeft de mogelijkheid om uw woning zelf te schilderen, maar wilt u het beste resultaat? Laat het schilderwerk dan over aan een ervaren specialist. Een schilder weet als geen ander welke verf geschikt is en welke verftechniek hij het beste kan gebruiken. Ook de voorbereiding, zoals het opschuren van de ondergrond, wordt zorgvuldig gedaan, waardoor de verf extra lang mooi blijft. Kortom, alle kennis en ervaring zorgt ervoor dat een schilder uw woning er tot in de detail perfect uit laat zien. Ook voorziet een schilder u graag van persoonlijk advies en geeft hij tips over hoe u het schilderwerk het beste kunt onderhouden. Zo geniet u jarenlang zonder zorgen van een mooi geschilderd huis.

Bespaar tijd, geld en rommel
Een professionele schilder weet uw woning niet alleen tot in perfectie te schilderen, hij neemt u ook alle zorgen uit handen. Geen vakantiedagen verspillen en dagenlang met een verfkwast zwoegen in huis. Een schilder neemt deze taak graag uit handen en voert de klus waarschijnlijk, dankzij zijn jarenlange ervaring, ook nog eens 2 keer zo snel uit. Ook aan het huren of kopen van materialen, zoals een hoogwerker of steiger, hoeft u niet te denken. De schilder heeft alle hulpmiddelen tot zijn beschikking. Zit de klus erop? De schilder neemt alle materialen en afval lekker mee, zodat u overblijft met niets minder dan een heerlijk netjes en opgefrist huis.

Wanneer schilderen?
Mooi schilderwerk levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw woning, ook beschermt het de ondergronden, zoals hout of stucwerk, tegen vocht en slijtage. Stel het schilderen van uw woning daarom niet uit. Wanneer is het inhuren van een schilder nodig? Schilderwerk blijft meestal 5 tot 7 jaar lang mooi en is hierna toe aan vervanging. Loop uw schilderwerk regelmatig na. Ziet u blaasjes, scheurtjes, beschadigingen of verkleuring? Dan is het tijd voor een nieuwe laag verf. Ook als de verf afgeeft of niet meer hecht is het verstandig om HT Schilderwerken in te schakelen...

Winterschilder
De lente en zomer zijn populaire seizoenen om een schilder in te schakelen. Bent u echter op zoek naar een voordelige schilder? Dan is het verstandig om een winterschilder in te schakelen. Een winterschilder is werkzaam in alle seizoenen van het jaar, dus ook in het winterseizoen dat loopt van 21 november tot 21 maart. Omdat schilders in de winterperiode minder werk hebben, biedt het inhuren van een winterschilder u veel voordelen:
Geen lange wachttijden. Uw schilder is vaak snel beschikbaar om uw klus uit te voeren.
Aantrekkelijke korting. Omdat een schilder ook in de winterperiode graag aan de slag wilt, kunt u profiteren van een korting die oploopt tot wel 30%.
Fris het voorjaar in. In de zomerperiode heeft u geen last van stof/rommel in uw huis en tuin. Uw woning is in de winter al perfect geschilderd.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding jussen
Jussen
1 decennium geleden
Henry is een echte vakman uit een echte schilders familie.
Hij heeft prima werk geleverd. Daarnaast was het leuk om een tijdje met hem op te trekken...
Toppie!
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schildersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Trum Schilderwerken Henry
Pannenschuurlaan 5/A
5061RW Oisterwijk

+31 (0)6 28419716

Deel deze pagina

Trum+Schilderwerken+Henry img