Schildersbedrijf HR Afman

Schildersbedrijf HR Afman

Schilder Afman: oud familiebedrijf met goede reputatie
Schilderwerken HR Afman uit Leek in Groningen is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. In 1886 werd het opgericht door Cornelis Afman. 5 generaties later zijn vader en zoon Henk en Henk Roel Afman eigenaars van het bedrijf. Schilderwerken HR Afman staat bekend als een schilder die écht vakwerk levert. In Groningen, Drenthe en Friesland, maar óók daarbuiten.

Ook stucen, spuiten, glaszetten én houtrotreparaties

De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf op het gebied van woningonderhoud en -restauratie. We schilderen niet alleen uw huis maar doen ook houtrotreparaties en zetten verschillende soorten glas. Wanden kunnen we stucen, behangen of spuiten. Voor iedere vorm van onderhoud levert Schilder Afman echte vakmensen.

Kwaliteitsgarantie door ‘Af-keurmerk’

Ongeacht de aard van de klus aan uw huis, kunt u verwachten dat we hem perfect uitvoeren. We zijn namelijk ‘AF-erkend’. En daar zijn we trots op. De eerste twee letters van die titel doen vermoeden dat we hem zelf hebben verzonnen. Dat is niet het geval! Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings- en glasbranche. Alle mensen van Schilder Afman hebben daarnaast allemaal het VCA-certificaat. Dat houdt in dat ze verantwoord en veilig werken.

Jaarlijks schilderonderhoud via GlansGarant

Schilder Afman is aangesloten bij GlansGarant. Via GlansGarant kunt u een tienjarig contract met ons afsluiten. Voor een vast bedrag per maand of jaar geven we uw huis dan ieder jaar een onderhoudsbeurt. Direct contact, helder advies en duidelijke offertes We zijn een middelgroot bedrijf. Dat betekent dat u gemakkelijk in contact komt met de persoon die ú nodig heeft. In veel gevallen zijn Henk of Henk-Roel Afman dat zelf. Ze zullen u altijd goed adviseren en een duidelijke offerte uitbrengen die ze persoonlijk toelichten.

Weten wat wij voor uw huis kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Schildersbedrijf HR Afman

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Schildersbedrijf HR Afman

  • Restauratie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schildersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Schildersbedrijf HR Afman
Rijksstraatweg 19
9801AM Zuidhorn

+31 (0)594 502253

Deel deze pagina

Schildersbedrijf+HR+Afman img